Wie zijn wij? - Het Zuiden b.v.

Kelder waterdicht maken
Menu
Ga naar de inhoud
vochtbestrijding
het zuiden eindhovenvochtspecialistWelkom bij Vochtweringsbedrijf Het Zuiden B.V.

Wie zijn wij?
 
In 1964 begon Leo Kusters zijn eigen bedrijf, gespecialiseerd in het reinigen en waterafstotend maken van gevels. Het Zuiden is uitgegroeid tot een echt familiebedrijf met de toetreding van zijn vier zoons: Geert, Piet, Ronnie en Nico.

Onze specialisatie ligt in het waterdicht maken van kelders en vochtbestrijding. Vochtproblemen kunnen zich op diverse manieren tonen, van lekkende buitenmuren door poreus voegwerk tot vochtplekken veroorzaakt door regenwater, condensatie of optrekkend vocht.
 
Bij Het Zuiden zijn we experts in het waterdicht maken van kelders, waarbij we actieve waterlekken in beton en metselwerk afdichten met injectiehars of snel zettende mortel, voorafgegaan door grondige voorbereiding.
 
Wat begon als een familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot het meest geavanceerde bedrijf in Nederland op het gebied van waterdichting, vochtbestrijding en renovatie. We investeren voortdurend in ontwikkeling en innovatie, waardoor we de hoogste kwaliteit en garantie op waterdichtheid kunnen bieden.

Onze gediplomeerde specialisten kunnen met moderne apparatuur een nauwkeurige diagnose stellen en adviseren over de beste oplossing voor uw vochtprobleem. Met meer dan 60 jaar ervaring weten we hoe vochtproblemen voorkomen kunnen worden bij nieuwbouw en renovatie.
 
Bij Het Zuiden streven we naar perfectie. Onze vakmensen werken nauwkeurig, in teamverband en met oog voor detail. We zijn actief in heel Nederland, maar ons hart ligt in Eindhoven, waar we talloze kelders waterdicht hebben gemaakt.

Kamp je met vochtproblemen? Neem gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar.

het zuiden eindhoven
Terug naar de inhoud