Waterafstotend maken van gebouwen - Het Zuiden b.v.

Kelder waterdicht maken
Menu
Ga naar de inhoud
vochtbestrijding
Waterafstotend maken / impregneren / hydrofoberen

Bij Het Zuiden verzorgen we ook het waterafstotend maken, oftewel impregneren, van gevels en muren. Deze specialiteit valt onder onze uitgebreide diensten op het gebied van vochtbestrijding.

Voorafgaand aan het impregneren voeren we een grondige inspectie uit. Mos en algengroei worden verwijderd, en eventueel beschadigde voegen worden vervangen. Vervolgens impregneren we het gehele metselwerk waterafstotend met behulp van de vloeimethode.

Bij het impregneren maken we gebruik van hoogwaardige impregneermiddelen. Onze vochtbehandeling is niet alleen gericht op kwaliteit, maar ook op mogelijke schadelijke effecten voor mens en milieu. De impregneermiddelen die we gebruiken zijn volledig milieuvriendelijk. Ze zijn watergedragen, bestaan hoofdzakelijk uit silaan/hydrosiloxaan, zijn niet etsend en onschadelijk voor mens en milieu.

Het Zuiden biedt een garantie van 10 jaar op de uitgevoerde impregnatie. Met onze jarenlange ervaring en expertise in vochtbehandeling kunnen we verzekeren dat uw muur langdurig vrij blijft van vocht. Het Zuiden staat bekend als de meest effectieve partner voor impregneren.

impregneren het zuiden eindhoven

Kunnen we u assisteren bij het waterafstotend maken van uw gevels, muren of andere objecten? Neem gerust contact met ons op.

waterdicht meken kelder
Terug naar de inhoud