Vochtweringsbedrijf Het Zuiden B.V.

In 1964 startte Leo Kusters zijn eigen bedrijf gespecialiseerd in het reinigen en waterafstotend maken van gevels. Het Zuiden is uitgegroeid tot een echt familiebedrijf in de juiste zin van het woord, want het enthousiaste team werd door de tijd heen met 4 zoons versterkt Geert, Piet, Ronnie en Nico.

Als specialisatie geldt het waterdicht maken van kelders en vochtbestrijding.

Vochtproblemen van allerlei aard

Het vochtvrij maken van gevels komt logischerwijs veel voor bij renovatie en restauratie van oude panden. Op die manier zagen wij van het Zuiden allerlei vochtproblemen die om een juiste diagnose en adequate oplossing vroegen.

Niet alleen buitenmuren kunnen lekken door poreus voegwerk Ook binnenmuren vertonen niet zelden ongeneeslijk lijkende kwalen!

Vochtplekken veroorzaakt door doorslijpend regenwater, condensatie van waterdamp uit rondcirculerende lucht of door optrekkend vocht c.q. grondwater vanuit kelders, kunnen muren vanaf plint tot plafond ontsieren.

Het waterdicht maken van kelders

Het waterdicht maken van kelders is onze specialiteit. Bij het waterdicht maken van kelders worden met name door middel van het injecteren met injectiehars of met een snelzettende mortel actieve waterlekken in beton en metselwerk afgedicht.

Maar uiteraard niet zonder grondige voorbereiding. En door eventuele verwijdering van de slechte, aangetaste stuclaag.

Met kop en schouders

Inmiddels is ons familiebedrijf uitgegroeid tot ’s lands meest geavanceerde waterdichtings- vochtbestrijding en renovatiebedrijf. Er is ontzettend veel vakkennis opgebouwd. Niet alleen door een brok praktijkervaring. Maar ook en door geregelde scholing en bijscholing van het personeel.

Ontwikkeling en innovatie vindt voortdurend plaats op het gebied van waterdichtingsproducten, injectieharsen en verwerkingsapparatuur. Dit om de hoogste, veiligste en milieu-/mensvriendelijkste kwaliteit te kunnen bieden.

Het Zuiden geeft dan ook garantie op waterdichtheid naar het recept dat past bij het betreffende gebouw of object.

Met kop en schouders uitsteken boven het gemiddelde. Dat is niet alleen ons streven. Maar we durven het ook een feit te noemen. U ziet dat overigens bevestigd in onze zeer indrukwekkende referentielijst.

Gediplomeerde vochtbestrijding specialisten

Met behulp van moderne apparatuur kunnen wij een goede diagnose stellen. Zo bepalen we met welk systeem/systemen of combinatie(s) daarvan, uw vochtprobleem kan worden opgelost. Wij beschikken daarvoor ook over de mogelijkheid tot laboratoriumonderzoek bij onze eigen leveranciers.

Wij hebben meer dan 55 jaar ervaring in vochtbestrijding. Hierdoor weten wij uitstekend hoe vochtproblemen in nieuwbouw of bij renovatie voorkomen kunnen worden. Het Zuiden doet vooronderzoek en adviseert zodat de schade beperkt blijft.

Onze zeer gespecialiseerde en gediplomeerde vakmensen kunnen uw vochtprobleem aan. Het Zuiden geeft altijd een garantie af en verleent service voor het leven. Ieder nieuw voorkomend probleem wordt geanalyseerd, gediagnosticeerd en uitgevoerd.

Precies in uitvoering en schoon opgeleverd

Wij hebben hart voor ons werk. We werken met korte communicatielijnen en in teamverband. Herkenbaar en keurig gekleed gaan we in ploegen van 2 tot 4 man op karwei. Precies in uitvoering en schoon opgeleverd. Zo hoort dat, vinden wij bij Het Zuiden.

Het Zuiden is werkzaam in heel Nederland. Maar we zijn groot geworden in Eindhoven. Zo heeft ons bedrijf in praktisch de halve binnenstad van Eindhoven, kelders onder winkels waterdicht gemaakt!

Kunnen wij u ook helpen met uw vochtproblemen? Neem gewoon eens contact op.55 jaar ervaring in vochtwering
Vochtweringsbedrijf Het Zuiden B.V.
Rosseelstraat 4a
5625 HH Eindhoven
Tel.: (040) 243 43 19
info@hetzuiden.nl

Logo erkend vochtspecialist© Vochtweringsbedrijf Het Zuiden B.V.
Rosseelstraat 4a
5625 HH Eindhoven
Tel.: (040) 243 43 19
info@hetzuiden.nl
KvK Eindhoven nummer: 17120389
Het Zuiden is een naam in het waterdicht maken van kelders en muren. Vochtbestrijding sinds 1964.

Kelder waterdicht maken | Vochtbestrijding | Waterafstotend maken | Betonreparatie | Opstijgend vocht | Onze partners | Contact

Algemene voorwaarden